VĂ€lkommen till Nöjda Kunder – Din partner i stĂ€d och flytt

logo

VÄr BerÀttelse

Vi grundade Nöjda Kunder med visionen att förÀndra sÀttet mÀnniskor ser pÄ flyttprocessen. Genom att kombinera vÄr passion för service och vÄr expertis inom flyttbranschen har vi vuxit till att bli en pÄlitlig partner för tusentals kunder över VÀrmlands lÀn.

flyttfirma
tömning dödsbo

Om oss

VÄra vÀrderingar

Vi tror pÄ att bygga lÄngsiktiga relationer med vÄra kunder genom att erbjuda en personlig och skrÀddarsydd service. Hos Nöjda Kunder Àr integritet, professionalism och kundnöjdhet vÄr högsta prioritet.

VĂ„rt team

VÄrt dedikerade team av flyttexperter Àr hÀr för att göra din flyttupplevelse sÄ smidig och bekvÀm som möjligt. Vi Àr stolta över att ha ett team av erfarna och vÀlutbildade yrkesmÀn som Àr redo att hantera alla aspekter av din flytt, oavsett om det handlar om packning, lastning, transport eller upp- och nedmontering av möbler.



Vad vÄra nöjda kunder sÀger

Är vĂ€ldigt nöjd med flyttstĂ€dningen. Fick snabbt hjĂ€lp av duktiga flyttstĂ€dare.

Aldrig varit sĂ„ dĂ€r nöjd innan, riktigt bra jobbatđŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Supertrevlig personal. LÀtta att fÄ tag pÄ. Var tvungen att flytta tiden i sista minuten men det var inga problem. Rekommenderar verkligen!

Helnöjd med dotterns flytt o stÀd ..positiva rekommendationer.. prisvÀrt snabbt o smidigt.Tack /Marie Fröden.

Anlitar absolut igen om jag nĂ„gonsin flyttar igen đŸ€© Helt fantastiska personer och utfĂ€rdar allt arbete! 10/10 och ett kors i taket med guldstjĂ€rna!

nöjda kunder

Kontakta oss

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med din nÀsta flytt! Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och fÄ en skrÀddarsydd lösning som passar dig. PÄ Nöjda Kunder Àr vi hÀr för att göra din flytt till en positiv och minnesvÀrd upplevelse.

Be om offert

Fyll i VÄrt formulÀr för att begÀra en kostnadsfri och icke-bindande offert frÄn oss. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med din flytt och skapa en skrÀddarsydd lösning som passar dina behov.

dödsbotömning