Nojdakunder

Våra tjänster

Flytthjälp

Behöver du professionell och pålitlig flytthjälp?

Vi erbjuder omfattande flytthjälpstjänster för att göra din flytt smidig och stressfri. Oavsett om du flyttar inom samma stad eller till en annan plats, kan vårt erfarna team av flyttexperter underlätta hela processen och säkerställa att dina ägodelar hanteras med omsorg och precision. 

Vårt team är välutbildat och erfaret när det gäller flyttning.

Vi använder professionell utrustning och tekniker för att garantera att dina ägodelar hanteras på bästa sätt. Vi tar hand om allt från montering och demontering av möbler till lastning och lossning av flyttfordonet. Du kan lita på oss för att leverera dina tillhörigheter säkert och I tid till din nya destination.

Vad ingår i flytthjälp?

Vår Flytthjälp anpassas efter dina behov och du betalar alltid ett avtalat fast pris.

  • Ansvarsförsäkring.
  • Lastbilstransport från dörr till dörr.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.
  • När du väljer att boka flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är ordentligt packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

på Nöjda kunder hjälper vi dig som privatperson att enkelt, rätt och snabbt återvinna ert skräp! Det kanske är dags att tömma bostaden eller kontoret? Då kan vi hämta möbler som ni vill bli av med och se till att det återvinns på ett miljövänligt sätt

Avfall-och-återvinning

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla bokningstider för att passa dina behov och budget.

Vårt engagerade team strävar alltid efter kundnöjdhet och vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar. Med vår flytthjälp kan du känna dig trygg och avslappnad, veta att din flytt är I professionella händer.

Flytthjälp

Kontakta oss idag för att boka vår pålitliga och effektiva flytthjälpstjänst.

Låt oss ta hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att njuta av din nya bostad. Vi är stolta över att vara ditt pålitliga val för en smidig och problemfri flyttupplevelse.

Kostnadfri offert

Få din offert nu och låt oss ta hand om resten. Vi gör din flyttning enkel och bekymmersfri.