Nojdakunder

Vanliga Frågor

Frågor & Svar

Utforska vår FAQ nedan för att få en bättre förståelse av vårt städföretag och hur vi kan hjälpa dig.

Flyttstädning är en noggrann rengöring av bostaden när du flyttar ut. Det syftar till att lämna bostaden i ett rent och prydligt skick enligt fastighetsägarens eller hyresvärdens krav.

Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive flyttstädning, dödsbostädning och mer.

Vi erbjuder våra tjänster i flera områden och städer t.ex. Värmlands län, Örebro län, Västra götaland, Skarborgs län och mer.

Vi tar 35 kr per kvadratmeter inklusive moms och efter rut avdrag.

OBS: Ifall städningsytan är mindre än 60 kvadratmeter är priset 1850:- inklusive moms och efter rut avdrag.

Utöver vår grundläggande flyttstädning erbjuder vi även ett utvalt sortiment av extra produkter för att kunna anpassa din städning efter dina specifika önskemål och krav. Dessa tilläggstjänster är till för att göra din flytt ännu smidigare och mer bekväm.

Några exempel på våra extra produkter och pris

 • Inglasad balkong: 399:- inklusive moms och efter rut avdrag.
 • Källare: 600:- inklusive moms och efter rut avdrag.

Som privatperson har du rätt till en skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden för kvalificerade tjänster. Vi på Nöjda Kunder hanterar smidigt och professionellt hela processen för att säkerställa att du får det avdrag du är berättigad till.

Bostadrum

 • Rengöring av golv
 • Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element
 • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)
 • Fönsterputs.

Kök

 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)
 • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar
 • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt
 • Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)
 • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)
 • Avtorkning av belysning

Bad och toalett

 • Rengöring av all sanitet, även under badkaret (fronten nedmonteras och återställes av kund).
 • Rengöring av kakelväggar .
 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt.
 • Golvbrunnar och ventiler rengörs utvändigt.
 • Förvaringsutrymmen rengörs.
 • Avtorkning av belysning.
 • Våttorkning av väggar och tak
 • Rengöring av braskamin
 • Rengöring av vattenlås
 • Ytskiktet på fasaden

All utrustning som behövs för att genomföra flyttstädningen tillhandahålls av oss. Det enda du behöver tänka på är att ditt hem ska vara helt tomt inkluderat utrymmen som kyl och frys. Du bör också meddela oss om eventuella skador på fönster eller vitvaror innan vi städar.

Nej, det måste du inte, vi har rutiner för hur vi hanterar dina larmkoder och nycklar som gör att ingen obehörig kommer åt dem.

 

För att boka våra tjänster kan du kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret på vår webbplats. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy en lösning som passar dig.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

Läs mer om våra tjänster

Vanliga frågor ochs svar om vår flytthjälpstjänst

Utforska vår FAQ nedan för att få en bättre förståelse av vårt flyttfirma och hur vi kan hjälpa dig.

Flytthjälp är en tjänst som erbjuds av oss för att underlätta flyttprocessen. Det inkluderar vanligtvis hjälp med packning, lastning, transport och i vissa fall även uppackning vid ankomsten till den nya destinationen.

Vår flytthjälp inkluderar professionell assistans med att packa, lasta, transportera och packa upp dina ägodelar vid flytt mellan bostäder.

Absolut, vi kan skräddarsy en plan som passar dina behov, vare sig det innebär att kombinera flyttstädning med flytthjälp eller inkludera dödsbostädning och tömningstjänster i samma process.

Kostnaden för flytthjälp varierar beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan platserna, mängden av ägodelar, tjänstens omfattning och företagets prisstruktur.

Det är bäst att fylla i vårt formulär för att begära en skräddarsydd offert från oss för att få en exakt kostnadsuppskattning.

Vi erbjuder våra flytthjälps tjänster inom olika område och strävar efter att täcka ett brett geografiskt område för att möta våra kunders behov.

För att boka vår flytthjälp kan du enkelt kontakta oss via telefon, e-post eller via vår formulär. Vi kommer att guida dig genom bokningsprocessen och planera din flytt enligt dina behov.

Vanliga frågor ochs svar om vår dödsbostädningstjänst

Utforska vår FAQ nedan för att få en bättre förståelse av vårt städ och flyttfirma och hur vi kan hjälpa dig.

Vår dödsbostädningstjänst är utformad för att assistera med rengöring, organisering och hantering av bostäder efter en avliden persons bortgång. Vi genomför detta med respekt och empati för den avlidne och deras familj.

Ja, vi erbjuder tjänster för att köpa dödsbo. Vårt företag har erfarenhet av att köpa dödsbo och vi kan erbjuda en smidig lösning för att underlätta processen för efterlevande och arvingar. Vi värdesätter integritet, respekt och professionell hantering vid varje köp av dödsbo och strävar efter att göra det till en enkel och rättvis affär.

Om du överväger att sälja ett dödsbo, kontakta oss för en bedömning och en kostnadsfri offert. Vi gör en utvärdering av dödsboet och erbjuder ett rättvist pris för dess innehåll. Vid godkännande tar vi hand om hela processen med avyttring och tar bort bördan från dig som säljare.

Vår process involverar en noggrann granskning av ägodelar och vi erbjuder ett rättvist pris baserat på det samlade värdet. Vi strävar efter att göra hela affären smidig och professionell och är öppna för att svara på eventuella frågor under hela processen.

Vi värnar om den avlidnes egendom och hanterar den med yttersta respekt och omsorg. Vår personal arbetar med empati och förstår känsligheterna i en sådan situation.

För att boka vår dödsbostädningstjänst kan du kontakta oss via telefon, e-post eller via formuläret på vår webbplats. Vi kommer att guida dig genom processen och skräddarsy en lösning som passar dig.

Kontakta oss